over

Hi, ik ben Marlies, erkend vastgoedmakelaar-bemiddelaar en antiwitwas-verantwoordelijke onder het nummer 511.258 op het tableau van het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV).

Ik kom uit een landbouwersgezin in Koekelare, de tweede van drie dochters. Ondernemen werd er met de paplepel ingegeven. De gesprekken tussen mijn ouders en de leveranciers, handelaars,… kon ik als kind altijd meevolgen.

De normen en waarden die ik heb meegekregen, zorgen voor mijn unieke en nuchtere aanpak. Steeds zo juist mogelijk handelen, doorzettingsvermogen hebben en vooral heel graag je werk doen.

Alles wat met huizen, interieurs, feng shui (spiritualiteit), (ver)bouwen en verkopen te maken heeft, inspireert me.

Het is mijn passie om met mensen samen te werken. Vastgoedadvies mogen geven en samen zoeken naar de geschikte woning of kandidaat koper is wat mij energie geeft.

Benieuwd wat andere zeggen over mijn manier van samenwerken? Lees gerust de beoordelingen op mijn sociale media kanalen.

Ik kijk er naar uit om binnenkort samen te werken.

VASTGOEDSCHATTING
Ben je van plan om een eigendom te koop te stellen en had je graag meer inzicht in de huidige marktwaarde? Plan dan gerust een afspraak in en ik kom bij je langs.